Kontakt

Postadress:

Sportdykarklubben Nautilus r.f.
Fiskehamnsvägen 22
22100 Mariehamn

2 svar på Kontakt

 1. Malin Stenvall skriver:

  Hej!
  Jag och min kompis kommer att tillbringa sommaren på Åland och skulle gärna bli medlemmar i er dykarklubb. Vi har PADI Adventure Diver certifikat som vi tagit i Australien 2009. Vi undrar vad medlemsavgiften är och vad ett ämbetsintyg är (som ska bifogas till medlemsansökan)? Vi är båda studerande i Åbo respektive Helsingfors. Inverkar det att min kompis inte är hemma från Åland? Själv är jag skriven i Mariehamn.

  Mvh,

  Malin Stenvall

  • Jerry skriver:

   Hej Malin,

   Kul att ni vill dyka på Åland 🙂

   Varför det måste bifogas ett ämbetsintyg är för att det har med dyktillståndet att göra. Dvs. de som är skrivna på Åland får som medlemmar automatiskt vara med på klubbens gruppdyktillstånd. Annars måste man söka ett dyktillstånd själv från Ålands Landskapsregering eller dyka med någon som har ett kommersielltdyktillstånd (turister).

   Åland är ju lite unikt vad gäller dyktillstånd men så har vi också välbevarade vrak med massor av detaljer kvar.

   För dej är det inga problem att bli medlem och din kompis kan bli stödjande medlem, men då utan dyktillstånd från klubbens sida.

   Att bli medlem kostar 60€ och inskrivningsavgiften är 60€ så det blir 120€ första året. Stödjande medlemmar betalar 60€ men ingen inskrivningsavgift. Läs gärna mer på hemsidan vad man har för medlemsförmåner.

   Hör gärna av dej om du eller din kompis undrar något mer.

   Med vänliga hälsningar
   Jerry Wilhelmsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.